Childcare Retrofit

I recently completed a design and animation for a leadership class team at a national insurance company. The team was tasked with identifying an area of their building they wanted to change and craft those changes. The team wished to change three training rooms and a break area into a childcare area. I opened wall space with numerous large windows and added additional walls to secure the area. The large training room became an ideal space for an indoor play area.

Advertisements
This entry was posted in Continuing Thoughts and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s